fbpx

BUSINESS PERFORMANCE

  • Als bedrijf heeft u te maken met leidinggevenden wie verantwoordelijk zijn voor één of meerdere teams.
  • Als bedrijf bent u zich bewust dat de kracht en kwaliteit van leidinggevenden van grote invloed zijn.
  • Als bedrijf wilt u het beste voor uw werknemers en biedt werknemers de mogelijkheid om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien.
  • Als bedrijf ervaart u momenteel dat er meer uit uw leidinggevenden en werknemers te halen valt.

Wat zal er veranderen binnen uw bedrijf, wanneer elke werknemer zijn of haar maximale potentie leeft? Wat zal het doen met de werksfeer, wanneer werknemers instaat zijn om krachtig te dealen met stress? Wat zal het doen voor de omzet, wanneer werknemers minimaal 10% productiever zijn?

Onze business cliënten zijn bijzonder toegewijde ondernemers en bedrijven met min. 5 tot bedrijven met 100+ werknemers.

Deze bedrijven willen het beste voor hun werknemers omdat ze beseffen dat de kwaliteit van hun werknemers het grote verschil maken. Ze kiezen ervoor om hun leidinggevenden een upgrade te geven tot vitale leiders. Leiders wie ervoor zorgen dat ze zelf mentaal & fysiek in shape zijn om het maximale potentieel aan te spreken, waarbij ze zichzelf en anderen telkens weer naar een volgend niveau weten te tillen.

In het Business Performance Traject gaan wij aan de slag met een groep van zo’n 10 Leidinggevenden en bieden hen de nodige fundamentele tools om mentaal en fysiek te transformeren tot krachtige vitale leiders, middels coaching & training.

Wij helpen hen met het doorbreken van onwerkbare cirkels en gewoontes en helpen hen met het behalen van doelen en het creëren van uitzonderlijke resultaten op de fundamentele 4 pijlers: mind, body, life & business. 

MIND

Een krachtig mindset, rust in het hoofd en leiderschap over jezelf en het leven.

BODY

Een fit en krachtig lichaam, meer zelfvertrouwen en voldoende energie.

LIFE

Een krachtig balans met voldoende tijd, vrijheid en intense relaties

BUSINESS

Het aanspreken van het maximale potentieel voor optimale prestaties.

Wilt u als bedrijf de productiviteit van werknemers met min. 10% verhogen, stress verminderen en het ziekte verzuim verlagen?

Wilt u Leiders creëren wie zichzelf en hun teams telkens opnieuw weet uit te vinden, om door te groeien naar een volgend level?

Wilt u een bedrijf met werknemers wie elke dag 100% komen opdagen en hun maximale potentieel aanspreken?

Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend 1 op 1 gesprek of meld je aan voor een gratis masterclass (beperkt aantal)

"SHIFT YOUR FOCUS, CHANGE YOUR LIFE"

CONTACT
    Maak uw keuze: