fbpx

BUSINESS PERFORMANCE

WAAR TOEGEWIJDE ZAKENMENSEN TRANSFORMEREN TOT KRACHTIGE VITALE LEIDERS BINNEN BEDRIJVEN!

De meeste zakenmensen hebben vaak drukke levens en te maken hoge levels van stress.

Uit cijfers blijkt dat zo’n 1,3 miljoen werknemers last hebben van een burn-outverschijnselen en werknemers jaarlijks zo’n 11 miljoen dagen verzuimen als gevolg van werkstress.

Chronische stress leidt o.a. tot verlies van concentratie, vermoeidheid, fouten maken, ophopende spanning en tot allerlei gezondheidsklachten.

Zakelijk en privé lopen steeds meer door elkaar, werk wordt meegenomen naar huis, je bent continue bereikbaar maar thuis wacht doorgaans ook nog een druk sociaal leven, met allerlei verwachtingen en taken.

Stress, spanning en drukte hoeven niet perse verkeerd te zijn, het lichaam reageert op een natuurlijke manier fysiek en mentaal op stress en spanning om te reageren op dreigingen. Het wordt vooral problematisch wanneer de stress te hoog is en te lang aanhoudt.

In de meeste gevallen blijkt dat veel mensen niet eens meer doorhebben dat ze last hebben van stress, de hoge spanning lijkt al zo “normaal” geworden, totdat moment dat het in één keer zijn tol eist.

Ondanks dat veel mensen niet doorhebben dat ze stress hebben, is stress zeker te herkennen. Stress kun je bijvoorbeeld herkennen aan: hoofdpijnen, bepaalde gedragingen, communicatiestoornissen, prikkelbaarheid, onrust, lage weerstand, gebrek aan energie, overgewicht, haar verlies, seksuele problemen, etc.

In het Business Performance Traject helpen wij toegewijde zakenmensen krachtige vitale leiders te worden, die krachtig dealen met stress, bijzonder productief zijn en optimaal presteren in zakelijk & privé leven.

Het Business Performance Traject is het B2B Traject van Focus 4 Change.

In het Business Performance Traject, komen wij een afgesproken periode lang bij u in bedrijf. om zakenmensen, leidinggevenden en teams in groepsverband of individueel, middels coaching & training te helpen transformeren tot krachtige vitale leiders, leiders wie zich kenmerken in o.a.:

  • 100% verantwoordelijkheid nemen en leider zijn over zichzelf, het eigen leven en dat van anderen.
  • Elke dag 100% op komen dagen en consequent aan zichzelf (mind & lichaam) werken om optimaal te kunnen blijven presteren.
  • Fit en in vorm zijn, een voorbeeld zijn voor anderen en anderen inspireren en helpen om hetzelfde te doen.
  • Bijzonder toegewijd zijn, een krachtige focus hebben en doelen uiterst krachtig en op korte termijn weten te executeren.
  • Beloftes nakomen, niet komen met allerlei excuses en geklaag en krachtig afwerken met moeilijke situaties, omstandigheden en stress.
Geld is het bloed van een bedrijf,
Werknemers zijn hart die het bloed door een bedrijf laten stromen,
Laat het hart van het bedrijf krachtiger kloppen, zodat er meer bloed door het bedrijf kan stromen!

4 FUNDAMENTELE PIJLERS

MIND

Een krachtige mindset, rust in het hoofd en leiderschap over jezelf.

BODY

Een fit en krachtig lichaam, meer zelfvertrouwen en voldoende energie.

LIFE

Een krachtig balans met voldoende tijd, vrijheid en intensere relaties

BUSINESS

Het aanspreken van je maximale potentieel voor optimale prestaties.

"SHIFT YOUR FOCUS, CHANGE YOUR LIFE"

Omdat elk traject per bedrijf verschilt, willen wij u vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvend gesprek,
zodat we samen kunnen kijken naar wat er nodig is om o.a. uw personeel en of het bedrijf naar een volgend level te helpen!

CONTACT