BUSINESS TRAJECT

Voor krachtigere resultaten en prestaties in business.

Het Business Traject is énkel voor bedrijven die een krachtige impact willen maken op het resultaat en de groei van het bedrijf door krachtig en effectief aan de slag te gaan met (leidinggevende) werknemers als team en of individu.

Wij komen niet aanzetten met “nieuwe”, “betere” informatie of voor het vermaak van werknemers. Wij komen om een krachtige impact te maken en bieden krachtige fundamentele tools, die werknemers direct kunnen implementeren om zowel hun zakelijke als persoonlijke prestaties te verbeteren.

Het Business Traject is confronterend, krachtig en resultaat gericht en niet zomaar voor ieder bedrijf en iedere werknemer. Het Business Traject is énkel voor bedrijven die krachtig willen groeien door het fundament van hun bedrijf te vernieuwen, in dit geval het werkende personeel!

Het Business Traject bestaat uit verschillende stappen voor het creëren van een wederzijde betrouwbaarheid voordat voor de langere termijn aan de slag gaan.

We starten met een 1 op 1 gesprek om te bekijken of er een match is, vervolgens komen we om impact te maken door een krachtige masterclass te presenteren van zo’n 3 uur voor een groep geselecteerde werknemers (max 10.), waarin we direct aan de slag gaan met o.a. de basis en bekijken hoe de groep reageert en functioneert om van daaruit in een vervolg gesprek samen te kunnen bepalen wat de gewenste doelen zijn en een hiervoor passend (vervolg) traject is.

Krachtig personeel vind je niet, maar creëer je!

Wil je weten wat wij voor bedrijf kunnen betekenen? Laten we dit samen bekijken in een gratis & vrijblijvend 1 op 1 gesprek.

Contactformulier

    Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen