fbpx

CONTACT

Focus 4 Change - Life & Performance Coaching

Coaching voor toegewijde mensen wie kiezen voor krachtige resultaten in persoonlijk & zakelijk leven.

Kies om een Krachtige Impact te maken in je eigen leven en dat van anderen!

Transformeer tot een Krachtige Persoonlijke Leider en creëer een Bewust & Krachtig leven.

Stel NIET langer uit, neem DIRECT contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Contactformulier:
  Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen

  Overige informatie:

  Wat kun je verwachten van een gratis en vrijblijvend gesprek?

  Wij gaan (live, telefonisch of online) in gesprek om te bekijken hoe wij iemand écht kunnen helpen en niet om te verkopen. Dit doen wij met de reden om voor beide partijen de druk eraf te halen, zodat wij in rust kunnen luisteren en spreken. Wij nemen de tijd om écht te luisteren en te bekijken wat iemand écht nodig heeft om weer gelukkiger met zichzelf en het leven te worden. Een “verkoop” is voor ons een vanzelfsprekend gevolg, wanneer er beide partijen vertrouwen en een match is.

  Wil je meer weten over onze prijzen?

  Wij vinden het belangrijk om eerlijke prijzen te bieden en mensen waar krijgen voor hun geld. In de prijzen die wij hanteren wordt het volgende meegenomen: wat iemand écht nodig heeft, om de kosten te dekken, een “normaal” levensonderhoud en de groei van het bedrijf, zodat wij mensen zowel nu als in de toekomst optimaal kunnen blijven helpen. Wij hanteren een minimaal uurtarief van €100,- excl. btw.

  Wil je meer weten over onze diensten?

  Onze diensten worden voor per individu afgestemd en op maat gemaakt. Ook m.b.t. de diensten in groepsverband waaronder (online) groepsprogramma en groepsretreats, vinden wij het belangrijk dat mensen wordt geboden wat zij écht nodig zijn en daarbij de nodige persoonlijke aandacht krijgen.

  Heb je nog meer vragen?

  Overige vragen kun je stellen door het contactformulier hieronder in te vullen. Wij beantwoorden vragen volledig vrijblijvend via email of telefoon. Vanwege spam hebben wij geen email op onze website vermeld. Onze excuses hiervoor.

  Stay in Touch

  Ontvang maandelijks een email met bijzonder waardevolle tips & tools!