fbpx

GROEPSPROGRAMMA'S

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

7 maart ’20 start de volgende editie van het MINDSHIFT programma

Wij bieden 2 mogelijkheden om samen in een groep van toegewijde mensen te werken om serieus impact te maken in zowel je persoonlijk als zakelijk leven door je persoonlijke doelstellingen te behalen met de resultaten die je wenst en te transformeren tot een krachtigere versie van jezelf.

MINDSHIFT

In het Mindshift programma ga je in een groep toegewijde mensen aan de slag met het ontwikkelen van een krachtige mindset. Je leert o.a. bewust worden van jezelf, hoe je de rust in jezelf krijgt, hoe je een krachtige kernidentiteit creëert, hoe je blokkades opheft, hoe je kan dealen met emoties en hoe je shift naar de juiste mindset voor een gelukkiger leven.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Het Mindshift programma is voor toegewijde mannen en vrouwen die o.a. zelfverzekerd willen worden, afscheid willen nemen van uitstelgedrag, excuses en smoesjes, willen stoppen met piekeren en doomdenken en weer de regie terug willen over zichzelf en hun leven.

WAT KRIJG JE IN HET PROGRAMMA?

Het Mindshift programma bevat een kickoff dag, 7 intensieve groepscoachingssessies van 1,5 uur.

HOELANG DUURT HET PROGRAMMA

Het Mindshift programma heeft een duur van 8 intensieve weken.

LIFE-CHANGE

In het Life-Change programma ga je in een groep toegewijde mensen aan de slag met de pijlers: mind, body & life waarbij wij je helpen met het creëren van een krachtig innerlijk fundament, het behalen van de gewenste fysieke doelen voor een fit en krachtiger lichaam, het creëren van een krachtiger balans in je leven en het maken van échte connecties met de mensen die je liefhebt.

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Het Life-Change programma is voor toegewijde mannen en vrouwen die mentaal en fysiek sterker willen worden, 5 – 12 kilo willen afvallen, voldoende energie willen ervaren en een krachtiger balans in zakelijk- & privé leven met meer tijd, vrijheid en diepere connecties

WAT KRIJG JE IN HET PROGRAMMA?

Het Life-Change programma bevat een kickoff dag, 12 intensieve groepssessies en 4 1 op 1 coachingssessies.

HOELANG DUURT HET PROGRAMMA?

Het Life-Change programma heeft een duur van 16 intensieve weken.

Wil je meer weten over de programma’s vul dan het formulier hieronder in zodat we samen in een gratis en vrijblijvend gesprek kunnen bekijken of jij een match bent met het programma.