I AM WORTH IT!

Het programma waarin toegewijde, maar onzekere mensen transformeren tot krachtige, zelfverzekerde leiders!

Wij weten als geen ander hoe sterk en vervelend onzekerheid kan zijn en welke ongewenste problemen het kan veroorzaken op verschillende fronten in het leven.

Het gevoel van een overheersende onzekerheid, samen met alle twijfels die zich binnen in je hoofd en lijf afspelen, kunnen een behoorlijke strijd binnen in jezelf opleveren en het maken van keuzes erg lastig maken.

Vaak ontstaat dit gevoel van onzekerheid onbewust door o.a. 1 of meer van de volgende 3 zaken:

 1. Een gebrek aan zelfvertrouwen,
 2. Een lage eigenwaarde, (verkeerd zelfbeeld)
 3. Een onveilig gevoel.

Waarom het I Am Worth It Programma?

Het I Am Worth It Programma richt zich in basis op het o.a. ontdekken van de oorzaak, het leren dealen en of het overwinnen van deze 3 zaken, zodat je in de kern kunt transformeren van een onzekere persoon naar een krachtige, zelfverzekerde leider.

Waarom?

Omdat jij het ook gewoon waard bent om o.a.:

 • Onvoorwaardelijk van jezelf te houden en van gehouden te worden!!!
 • Je goed, sterk, zelfverzekerd en gelukkig te voelen,
 • Lekker in je lijf te zitten met voldoende energie, waarmee je kunt doen wat jij graag wilt, zonder beperkingen of je beperkt te voelen.
 • Tijd te hebben voor jezelf en de dingen die jij graag wilt en soms moet doen, om het leven te creëren dat je écht wenst, waar jij je gelukkig in voelt.
 • Een Relatie te hebben waar jij je goed en veilig in voelt, die je uitdaagt en waarin je wordt gezien, gerespecteerd en gewaardeerd om wie jij bent.
 • Een Baan en of een Business te hebben waar je energie van krijgt, vanuit je hart en passie kan leven, waarin je wordt gezien en wordt gewaardeerd en waar je elke dag met plezier naar toe gaat.
 • En nog zoveel meer…

Het doel van het I Am Worth It Programma?

Het doel van het I Am Worth It Programma is om jouw te helpen transformeren van een onzekere persoon, naar een krachtige zelfverzekerde leider en het leven te creëren dat jij écht wenst

Dit gaan we doen door o.a. aan de slag te gaan met de 4 fundamentele pijlers: Mind, Body, Balance & Business, waarin we verschillende topics zullen behandelen zoals: Het brein, Gemoedstoestand, Persoonlijkheid, Overtuigingen, Voeding, Training, Levensstijl, Relaties, Gezin, Tijdsbesteding, Balans, Werk, Succes en nog veel meer…

Los van belangrijke en benodigde basis informatie die je krijgt, gaan we gezamenlijk in de groep aan de slag met verschillende problemen die zich per individu op verschillende fronten in het leven afspelen, zodat iedereen van elkaar kan leren.

De sfeer binnen het I Am Worth It Programma?

Wij vinden het bijzonder belangrijk dat binnen het I Am Worth It Programma een vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd, waarin mensen zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn, zichzelf eerlijk durven uit te spreken, zich kwetsbaar kunnen opstellen, zich gehoord voelen, de benodigde persoonlijke aandacht krijgen en niet veroordeeld worden. Gedrag zoals bijv. roddelen, laatdunkendheid en of ander kwetsend gedrag, worden niet getolereerd!

Wat leer je o.a. in I Am Worth It Programma?

Je leert o.a.:

Waar ga je o.a. mee aan de slag in het I Am Worth It Programma?

Je gaat o.a. aan de slag met:

Waar bestaat het I Am Worth It Programma uit?

Het I Am Worth It Programma start met een 2 Daagse Kick-Off Weekend, waarin we gezamenlijke aan de slag gaan met het bouwen van een krachtig fundament om jouw persoonlijke transformatie van een toegewijde maar onzeker persoon naar een krachtige, zelfverzekerde leider te realiseren.

Het Kick-Off Weekend bestaat uit verschillende theoretische en praktische lessen, je krijgt o.a. verschillende soorten training van mentale, fysieke & spirituele trainingen tot bijv. communicatie & prestentatie trainingen, je krijgt groepscoaching waarin er direct wordt ingespeeld op persoonlijke situaties en of problemen die zich op dat moment afspelen in het leven, we behandelen verschillende topics om verder te kunnen groeien als persoon en in het leven en er komen verschillende gastsprekers, gespecialiseerd in verschillende onderwerpen en topics, waar je erg veel van zal leren.

Na het Kick-Off weekend start op maandag de 1e week van 12 weken. Per week behandelen online of live een specifiek onderwerp waar je direct mee aan de slag kunt en ontvang je wekelijks een persoonlijke 1 op 1 coachingsessies, zodat je persoonlijk wordt geholpen met de uitdagingen en problemen waar jij tegen aanloopt.

Ook volgen er verschillende live trainingen met eventuele uitgenodigde specialisten en of gastsprekers. Dit zal per programma verschillen, afhankelijk van de problemen die zich per individu afspelen en gekeken naar wat de groep écht nodig heeft.

Het programma wordt vervolgens na 12 weken afgesloten met een gezamenlijke terugkom dag en een leuke verrassingsactiviteit.

Investeren in I Am Worth It Programma?

Wij weten als geen ander hoe oncomfortabel investeren in jezelf kan zijn en hoe het brein je probeert te overtuigen om maar in je comfortzone te blijven met vragen zoals: “Wat als het niet werkt?” “Wat als ik toch niet kan veranderen?”, “Wat zou mijn partner wel niet denken”, “Is het wel écht de moeite waard”, “Misschien moet ik het toch maar eerst zelf proberen”, etc.

Om alle onzekerheden en twijfels direct te tackelen, zodat je helder kan denken, kan het beantwoorden van de volgende vragen, goed helpen;

 • Wil ik dit (bereiken) JA of NEE?
 • Wat als ik wel transformeer tot een krachtige, zelfverzekerde leider; hoe voel ik mij dan, wat verandert er dan allemaal in mijn leven en voor wie nog meer?
 • Wat als ik het niet doe en blijf wie ik ben en de dingen blijven zoals als ze nu zijn? 

Wij vinden het belangrijk dat de mensen wie met ons kiezen te werken, waar krijgen voor hun geld en meer. Wij hebben niet de intentie om rijk te worden of één van de grootste bedrijven van NL te worden. Wij hebben een oprecht hart om mensen naar ons beste kunnen zo goed mogelijk te helpen.

De belangrijkste redenen voor ons om in jezelf te investeren zijn:

De investering voor het realiseren van jouw persoonlijke transformatie van een toegewijde maar onzekere persoon naar een krachtige, zelfverzekerde leider is; €1250,- incl. btw.

Wanneer jij je direct met zijn 2’n (een vriend(in), familielid, kennis, etc.) aanmeld, ontvang je een korting van €250,- p.p.

De Kick-Off van het volgende I Am Worth It Programma start over:?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op Zaterdag 23 Oktober 2021 om 9:00

Zet vandaag de eerste stap naar jouw Transformatie!

Laat je gegevens achter, zodat wij samen in gesprek kunnen gaan om te bekijken of dit het programma is wat jij écht zoekt.

Contactformulier
  Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen