OUTDOOR FIT CHALLENGE

De Challenge om Outdoor je Fysieke Doelen te behalen met uitzonderlijke resultaten samen in een groep van toegewijde mensen.

Ga samen in een groep van toegewijde mensen de uitdaging aan om je persoonlijke fysieke doelen, onder onze professionele begeleiding te behalen met uitzonderlijke resultaten, zodat je o.a. weer lekker in het vel komt te zitten en weer fitter, zelfverzekerder, krachtiger en gelukkiger met jezelf wordt.

De Outdoor Fit Challenge is niet zomaar voor iedereen, maar is enkel voor bijzonder toegewijde mensen wie all-in gaan, opkomen dagen en doen wat nodig is, zodat ze het resultaat wat ze voor ogen hebben weten te bereiken.

Train 2x per week outdoor op vaste dagen in een groep van maximaal 8 mensen om samen het gewenste fysieke resultaat te creëren en je persoonlijke doelen te behalen.

Elke maand heb je een persoonlijk moment met wegen & meten, een persoonlijk coachingsgesprek gericht op de 3 BODY pijlers en bekijken we waar je op dat moment staat en wat er vervolgens nodig is om dichterbij je doelen te komen.

De 3 BODY Pijlers

MINDSET

Creëer een krachtige mindset en wordt de persoon wie je moet zijn om jouw doel te behalen met uitzonderlijke resultaten.

LIFESTYLE

Creëer krachtige eet-, beweeg- en leef structuren op maat om jouw doel duurzaam en blijvend te behalen.

TRAINING

Krachtige, resultaatgerichte 1 op 1 training op maat, die je mentaal en fysiek uitdagen voor het creëren van uitzonderlijke resultaten,

De Outdoor Fit Challenge heeft een onbepaalde duur met een minimum van 6 maanden. Er wordt gekeken wat je als individu nodig hebt om je persoonlijke fysieke doelen te behalen. Wij bieden je los van de gezamenlijke trainingen, ondersteuning op maat aan.

Let wel: om dit een groepsprogramma is, ben je natuurlijk wel meer op jezelf aangewezen dan in de Personal Body Challenge of het Personal Transformation Traject, waarin je elke week volledig 1 op 1 wordt ondersteund.

De trainingen van de Outdoor Fit Challenge vinden buiten plaats, (met als aftrap) de Dinsdagavond & Donderdagavond tussen 19:00 en 20:00, maar zullen per locatie verschillen om de trainingen leuk, uitdagend en gevarieerd te houden. De trainingsdagen en mogelijkheden zullen steeds meer worden uitgebouwd.

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met ons op via het hier onderstaande contactformulier.

De all-in investering voor de Outdoor Fit Challenge bedraagt:

Outdoor Fit Challenge

Behaal jouw fysieke doelen samen outdoor in een groep van bijzonder toegewijde mensen.
100,- Per maand
  • 2x per week op vaste dagen (buiten)trainen onder persoonlijke begeleiding in een groep van max. 10 personen.
  • Persoonlijke ondersteuning op maat bij het behalen van jouw persoonlijke doelen met o.a. een persoonlijk plan, contactmomenten, testen & metingen en meer.
  • Elke maand een 1 op 1 Coachingsgespek voor krachtige ondersteuning op de 3 BODY Pijlers, zodat je duidelijk weet wat er nodig is om dichterbij jouw fysieke doelen te komen.

Wil je zonder druk, samen in een groep met toegewijde mensen, werken aan jouw fysieke doelen, onder persoonlijke begeleiding, om fitter te worden? 5, 10 of meer kilo’s af te vallen? en of weer zelfverzekerder en gelukkiger met jezelf te worden?

Zet dan vandaag de eerste stap, no excuses!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin wij samen kunnen bekijken wat er écht nodig is om jouw fysieke doel te behalen met uitzonderlijke resultaten.

Contactformulier