fbpx

OVER FOCUS 4 CHANGE

Kernwaarden, visie & missie.

Wij staan voor:

  1. Toewijding 
  2. Integriteit
  3. Kwaliteit
  4. Resultaat
  5. Life Change

Over Focus 4 Change

Onze Visie

Vergelijk het leven eens met een huis!
Wanneer het fundament van een huis zwak is, kun je deuren en ramen blijven vervangen, maar zal het huis telkens weer instorten. De enige oplossing hier is: het zwakke fundament afbreken en een krachtig fundament aanleggen.

Ieder mens is het fundament van zijn of haar eigen leven. Wanneer het fundament van iemand zwak is, heeft het geen enkele zin om telkens maar weer nieuwe kennis op te doen, programma’s en trainingen te volgen, want uiteindelijk zal iemand altijd terugvallen in oude patronen en gewoontes. Wat nodig is het afbreken van het oude fundament en het creëren van een nieuw en krachtig fundament. Dit heet Transformatie. Daarom helpen wij mensen transformeren van wie ze nu zijn naar wie ze moeten worden, zodat ze ook daadwerkelijk instaat zijn om datgene te bereiken wat ze wensen.

Iemand met overgewicht maar wie in de basis geen doorzetter is, kan 1001 programma’s doen om af te vallen maar zal uiteindelijk opgeven en weer terugvallen in oude patronen. Iemand wie in de basis geen doorzetter is, zal in de basis moeten transformeren naar iemand wie o.a. stopt met stoppen.

Onze Missie:

Het is onze missie om mensen te helpen weer in de natuurlijke orde en staat van het mens zijn te komen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en een krachtige impact maken in het eigen leven en dat van anderen.

Onze Werkwijze:

Wij pakken het anders aan dan de rest!
Wij gebruiken échte coaching om mensen te helpen in de kern te herstellen en te transformeren tot Fitte & Krachtige Leiders.
Wij zetten (fysieke) training bewust in als krachtige tool om mensen te helpen met het bewust ontwikkelen van persoonlijke eigenschappen.
Wij maken daarbij gebruik van de kracht van eenvoud en helpen mensen met het creëren van eenvoudige, zeer krachtige strategieën, zodat ze instaat zijn om een blijvende levensverandering te maken.

Transformeer tot een Fit & Krachtige Leider!

Behaal de doelen die je voor ogen hebt met blijvende resultaten!

Maak een krachtige impact in je eigen leven en dat van je naasten!

Stel niet langer uit en neem direct contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Geen onzin, maar keiharde resultaten!

Vergeet ons niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen

Stay in Touch

Ontvang maandelijks een email met bijzonder waardevolle tips & tools!