PERSONAL BODY CHALLENGE

De Persoonlijke Challenge om je Fysieke Doelen te behalen met uitzonderlijke resultaten!

In de Personal Body Challenge gaan je met één van de 4 fundamentele pijlers aan de slag, namelijk: BODY!

De Personal Body Challenge is een persoonlijke uitdaging om je fysieke doelen onder onze professionele begeleiding te behalen met uitzonderlijke resultaten, zodat je o.a. weer lekker in het vel komt te zitten, weer gelukkiger met jezelf wordt en weer fit, krachtig & zelfverzekerd wordt.

De Personal Body Challenge is niet zomaar voor iedereen, maar enkel voor bijzonder toegewijde mensen wie all-in gaan en doen wat nodig is, zodat ze het resultaat wat ze voor ogen hebben bereiken.

In de Personal Body Challenge kijken we brutaal eerlijk naar hoe je er op dit moment fysiek voor staat, komen we tot de kern van wat dit heeft veroorzaakt, brengen we duidelijk in kaart wat je wilt bereiken, welke acties hiervoor nodig zijn en welke persoonlijke transformatie je zal moeten ondergaan om het gewenste doel te behalen met uitzonderlijke, blijvende resultaten.

De 3 BODY Pijlers

MINDSET

Creëer een krachtige mindset en wordt de persoon wie je moet zijn om jouw doel te behalen met uitzonderlijke resultaten.

LIFESTYLE

Creëer krachtige eet-, beweeg- en leef structuren op maat om jouw doel duurzaam en blijvend te behalen.

TRAINING

Krachtige, resultaatgerichte 1 op 1 training op maat, die je mentaal en fysiek uitdagen voor het creëren van uitzonderlijke resultaten,

In de Personal Body Challenge wordt er gekeken naar je individu persoonlijk en op maat écht hebt aan o.a. coaching & training en overige ondersteuning om het gewenstee doel te behalen met uitzonderlijke, blijvende resultaten. Hieronder vindt je een voorbeeld van enkele pakketten.

Fitter Worden/ Blijven

Wordt weer Fit & voel je zelfverzekerder met persoonlijke training.
350,- Per 10 sessies
  • 10 sessie van 30 minuten Personal Training.
  • Een persoonlijk trainingsplan

Afvallen

Val 5 tot 10 kilo af in 12 weken, zodat je weer fit, slank & zelfverzekerd door het leven kan.
1500,- 3 Maanden All-In
  • 1-2 x per week 40-60 minuten Personal Training.
  • Een persoonlijk en doelgericht eet, train & leef plan op maat, zonder dieet voor blijvend resultaat.
  • Elke 2 weken testen & meten met een 1 op 1 Coachingsgespek gericht op de 3 Body Pijlers om dichterbij jouw fysieke doelen te komen.

Zet vandaag de eerste stap, no excuses!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin wij samen kunnen bekijken wat er écht nodig is om je fysieke doelen te behalen met uitzonderlijke, blijvende resultaten.

Contactformulier
    Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen