fbpx

PERSONAL PERFORMANCE

Focus 4 Change - Life & Performance Coaching

Coaching voor toegewijde mensen wie kiezen voor krachtige resultaten in persoonlijk & zakelijk leven.

Hoe zouden je zakelijk & privé leven eruit komen te zien, wanneer je de cirkel doorbreekt, niet langer wordt geleefd, maar de volledig regie in eigen hand hebt en het resultaat wat je voor ogen hebt, daadwerkelijk realiseert.

Wat zal er veranderen voor zowel jezelf als je naasten, wanneer je niet langer uitstelt, maar krachtige, bewuste keuzes maakt en elke dag komt opdagen als jouw beste versie?

Het Personal Performance Traject is voor toegewijde mensen wie een serieuze omschakeling willen maken in het leven. Mensen die simpelweg afscheid willen nemen van hun “oude ik en leven” en daarvoor een “nieuwe, krachtigere ik en leven” in de plaats willen creëren.

Mensen die één of meerdere doelen willen behalen, 1 op 1 met een krachtige coach, voor krachtige resultaten.

Mensen die vastberaden zijn om hun problemen op te lossen en bereid zijn te doen wat nodig is, zodat ze transformeren tot een betere versie en het leven creëren dat ze écht wensen.

In het Personal Performance Traject van Focus 4 Change gaan mensen 1 op 1 met een coach aan de slag met persoonlijk leiderschap en het creëren van een Bewust & Krachtig Leven met Rust, Regie & Resultaat op de 4 pijlers.

De 4 Fundamentele Pijlers voor een Bewust & Krachtig Leven.

CORE

Deal met het verleden, verwerk emoties en creëer innerlijke rust.

MIND

Ontwikkel een krachtige mindset en transformeer tot je versie 2.0.

BODY

Creëer een fit lichaam met voldoende energie voor zakelijk & privé.

LIFE

Bouw een krachtig balans, structuur, overzicht en intense relaties.

PERSONAL PERFORMANCE TRAJECT

Het traject start met een 1 op 1 (online) kick-off dag waarin mensen de absolute basis leren, zodat ze aan de slag kunnen met het oplossen van problemen en het behalen van persoonlijke doelen.

Tijdens de 1 op 1 kick-off dag krijgen ze direct toepasbare tools om zichzelf krachtiger als persoon te ontwikkelen en leren ze krachtige methodes voor het creëren van rust in zichzelf, leiderschap over zichzelf te nemen, hoe ze optimaal presteert, hoe ze het gewenste resultaat bereiken, hoe ze krachtige veranderingen in zichzelf en het leven aanbrengt en meer.

Daarbij gaan mensen direct 1 op 1 aan de slag met een coach voor het creëren van werkbare structuren en krachtige strategieën op maat, zodat ze duidelijk weten wat ze moet doen.

Na de kick-off worden mensen elke week 1 op 1 gecoacht, zodat ze hun persoonlijke transformatie realiseren en het gewenste leven creëren.

Elk Personal Performance Traject wordt persoonlijk en op maat aangeboden. De duur en de investering voor een Persoonlijk Traject, verschilt per individu.

Het Personal Performance Traject is enkel voor toegewijde mensen wie bereid zijn all-in te gaan om een krachtige impact te maken in het eigen leven en dat van de naasten.

Geen onzin, maar keiharde resultaten!

Kies om een Krachtige Impact te maken in het eigen leven en dat van anderen!

Transformeer tot een Krachtige Persoonlijke Leider en creëer een Bewust & Krachtig leven met rust, regie & resultaat op elk vlak.

Stel NIET langer uit, neem DIRECT contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek!

Let op: Wij bieden enkel een beperkt aantal plekken voor 1 op 1 coaching trajecten, zodat wij van bijzonder grote waarde kunnen zijn. Op dit moment zijn er nog:

13
Plekken vrij

Contactformulier
    Vergeet ons niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen

    Stay in Touch

    Ontvang maandelijks een email met bijzonder waardevolle tips & tools!