PERSONAL TRANSFORMATION

Het 1 op 1 Traject, waarin toegewijde maar onzekere mensen, transformeren tot krachtige, zelfverzekerde leiders en het leven creëren dat ze écht wensen!

Het Personal Transformation Traject is één van de meest waardevolle en bijzondere trajecten die je ooit zal ervaren.

In het Personal Transformation Traject gaan we écht gezamenlijk aan de slag met het realiseren van jouw Persoonlijke Transformatie van een onzekere persoon tot een krachtige, zelfverzekerde leider en het leven te creëren dat je écht wenst.

In het Personal Transformation Traject nemen we je letterlijk bij de hand, zijn wij je persoonlijke steunpilaar, zodat je er niet (meer) alleen voor staat!

Voor Wie is het Personal Transformation Traject?

Het Personal Transformation Traject is enkel voor toegewijde maar onzekere mensen wie willen transformeren naar een krachtige, zelfverzekerde leiders en het leven willen creëren dat ze écht wensen en daarvoor verantwoordelijkheid nemen en de benodigde acties ondernemen.

Waarom het Personal Transformation Traject?

Het Personal Transformation Traject is een bijzonder uniek en exclusief concept die zich 100% richt op de individu en volledig persoonlijk op maat wordt gecreëerd naar wat de individu nodig heeft en wenst.

Het Personal Transformation Traject is voor toegewijde maar onzekere mensen wie graag exclusief, in privésfeer en volledig op maat willen transformeren naar een krachtige, zelfverzekerde leider.

Waar ga je mee aan de slag in het Personal Transformation Traject?

In het Personal Transformation Traject ga je sowieso met alles van uit alle andere programma’s en trajecten aan de slag om jouw Persoonlijke Transformatie naar een krachtige, zelfverzekerde leider te realiseren en het leven te creëren dat je écht wenst.

Wij doen dit o.a. door samen met je aan de slag te gaan met de 4 pijlers: Being, Body, Balance & Business.

Los van de pijlers ga je o.a. aan de slag met het oplossen van problemen, met het afkomen van de dingen die je niet meer in je leven wilt, met het doorbreken van cirkels & barrières en allerlei andere zaken die er toe doen om jouw persoonlijke transformatie te doen slagen en het leven te creëren dat je écht wenst.

RESULTAAT OP DE 4 FUNDAMENTELE PIJLERS

BEING

Volledig in je eigen kracht staan en op jezelf kunnen vertrouwen.

BODY

Goed voor jezelf zorgen om je fit, energiek & zelfverzekerd te voelen.

BALANCE

Jezelf op nr 1 zetten en tijd maken voor jezelf en de dingen die je wilt.

BUSINESS

Niet langer terughoudend zijn maar je volledige potentie leven.

Waar bestaat het Personal Transformation Traject o.a. uit?

Het Personal Transformation Traject bestaat in de basis uit 1 op 1 Transformatie Coaching.

Daarbij helpen wij elke individu op maat naar datgene wat iemand écht nodig heeft om te kunnen bereiken wat ze wensen door hun letterlijk bij de hand te nemen.

Enkele voorbeeld van eerdere trajecten zijn bijvoorbeeld: samen of onder begeleiding sporten, samen mediteren, samen yoga, mee gaan na het werk ter analyse en of observatie, als achtergrond of voorbereidende ondersteuning bij het aangaan van moeilijke gesprekken, samen koken en of meal preppen, thuisobservatie van het gedrag van kinderen en of het gezin, samen opzoek naar benodigde informatie, nieuw werk, het samen creëren van nieuwe klanten, het samen geven van presentaties, etc.

Elk Personal Transformation Traject is los van de basis voor iedereen anders en afgesteld op maat naar de problemen en wensen.

Investeren in Personal Transformation Traject?

De Investering van het Personal Transformation werkt anders dan bij de meeste trajecten.

Bij de meeste trajecten is de investering voornamelijk berekend naar de tijd en inspanning die een coach of trainer kwijt is aan een traject.

Bij ons investeer je voor bijv. een maand, kwartaal, een half jaar, etc. afhankelijk van wat je écht nodig hebt om jouw Persoonlijke Transformatie te realiseren en het leven te creëren dat je écht wenst.

In een traject bieden wij je alle hulp die jij écht nodig hebt, ongeacht de tijd die wij daarvoor kwijt zijn.

Wij kijken samen naar datgene wat jij écht nodig hebt en van daaruit bepalen wij het termijn wat nodig is om jouw transformatie te realiseren en het leven te creëren dat je écht wenst.

De minimale investering voor een traject van één maand is; €1250,-

Let wel: wij zijn 100% committed in het veranderen van de levens van de mensen wie met ons kiezen te werken.

Wij steken maximale tijd en effort in onze klanten om hun persoonlijke transformatie met succes te realiseren en bieden daarom maar een beperkt aantal plaatsen, zodat wij de kwaliteit van onze diensten on top houden voor onze klanten.

Op dit moment zijn er nog:

11
Plekken vrij

De informatie m.b.t. de hoeveelheid plekken vrij is niet altijd 100% accuraat, neem daarom altijd contact met ons op om te kijken of er toch een plek voor jou vrij is.

Start vandaag jouw Persoonlijke Transformatie

Laten we in gesprek gaan zodat we samen kunnen bekijken wat er nodig is om jouw persoonlijke transformatie te realiseren en het leven te creëren, waar jij écht gelukkig van wordt.

Contactformulier
    Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen