REPROGRAM YOUR MIND

DE 30 DAGEN CHALLENGE OM CIRKELS TE DOORBREKEN EN JE MINDSET EEN UPGRADE TE GEVEN!

De 30 Dagen Mindset Challenge is het instap programma van Focus 4 Change voor bijzonder toegewijde mensen om een krachtig fundament te creëren, zodat ze een krachtige impact kunnen maken op zowel zichzelf als persoon en in hun persoonlijke & zakelijke leven.

Het doel van het 30 Dagen Mindset Challenge?

Het doel van de 30 Dagen Mindset Challenge is het creëren van een krachtig fundament.

Vergelijk het met het fundament van een huis. Wanneer een huis scheef staat doordat het fundament gebreken vertoont, dan heeft het geen enkele zin om de muren, deuren en ramen te vervangen. Het fundament zal vervangen moeten worden.

Het fundament van jouw leven, dat ben jij. Wanneer jij om wat voor reden ook handelt vanuit een onwerkbaar fundament, dan heeft het weinig zin om steeds maar weer trainingen, programma’s, specialisten te volgen die je vertellen wat en hoe je anders moet doen.

Een voorbeeld:
Iemand wie in de basis geen doorzetter denkt te zijn, kan 1001 programma’s, trainingen, cursussen, etc. volgen maar zal uiteindelijk altijd weer de handdoek in de ring gooien. In dit geval zal iemand in de basis moeten transformeren naar iemand wie bijv. doorzet ongeacht wat of iemand wie stopt met stoppen.

Alleen dan zal iemand instaat worden om het gewenste resultaat te creëren.

Een ander specifieke voorbeeld:

Laura was al jaren bezig met afvallen en heeft talloze programma’s geprobeerd om maar af te komen van die kilo’s. Steeds lukt het haar om wat kilo’s af te vallen, maar ze viel uiteindelijk altijd weer terug naar haar oude gewicht. Door alles wat ze gedaan heeft, had ze een enorme kennis opgebouwd qua voeding & training. Het probleem was échter dat ze alleen bezig ging met afvallen wanneer het weer “te erg werd” en wanneer ze een aantal kilo’s kwijt was, stopte ze ermee. Wij hielpen Laura Transformeren naar een krachtige dame die niet meer bezig was met afvallen maar elke dag goed voor zichzelf zorgde en daar niet meer mee stopte voor zowel haar eigen bestwil als het bestwil voor haar gezin. Een eenvoudige Mindshift met bijzonder krachtige positieve gevolgen.

Ervaar jij problemen in je leven die zich steeds maar lijken te herhalen en waar je maar niet vanaf lijkt te komen?

Heb jij doelen waar je van alles voor doet, maar lukt het je maar niet om met succes te slagen?

Heb je gedragingen die je steeds maar weer in de problemen brengen zoals bijv.: geen nee durven zeggen, anderen pleasen, niet voor jezelf op durven komen, onzekere gevoelens die je terughouden maken, etc.?

Tijd voor een MINDSHIFT!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we samen kunnen bekijken welke Mindshift jij nodig hebt.

Stel niet langer uit, Zet vandaag de eerste stap!

Contactformulier
    Vergeet ons ook niet te volgen op de één of meer van de volgende kanalen