fbpx

INTRODUCTIE

Maak kennis met onze Business Performance Diensten

Wij bieden u als bedrijf 2 bijzonder waardevolle mogelijkheden om kennis met ons te maken en de kracht en effectiviteit van onze diensten.

VITAAL LEIDERSCHAP

MASTERCLASS

Middels onze Vitaal Leiderschap Masterclass maken bedrijven in 1,5 uur kennis met de impact van onze diensten. In de Vitaal Leiderschap Masterclass komen wij met werknemers tot de kern voor het optimaliseren van prestaties en bieden wij hen de nodige kennis, informatie en tools voor het creëren van een krachtiger mentaal & fysiek fundament.

GRATIS

PERFORMANCE

TRAINING

In de High Performance Training introduceren wij een groep van maximaal 12 leidinggevenden met de 4 pijlers voor het creëren van een krachtiger persoonlijk & zakelijk leven. Wij helpen hen o.a. met het creëren van een krachtigere kernidentiteit, het krachtig behalen van doelen, het versterken van de focus en effectiever werken in business.

€475,-

BUSINESS PERFORMANCE

VITAAL LEIDERSCHAP

PROGRAMMA

Het Vitaal Leiderschap programma is het ultieme businessprogramma voor Mentaal & Fysiek krachtige(re) werknemers.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Het Vitaal Leiderschap Businessprogramma is voor toegewijde (zittende)
leidinggevende teams of individuelen die op dit moment veel
stress ervaren en niet optimaal fit zijn.

WAT DOEN WE IN HET PROGRAMMA?

In het Vitaal Leiderschap Businessprogramma gaan we in een groep van max. 12 werknemers, 12 weken aan de slag middels coaching & training met het verhogen van de productiviteit en het verminderen van stress door werknemers mentaal & fysiek in absolute topshape te brengen.

HOE ZAL HET PROGRAMMA ERUIT ZIEN?

In het Vitaal Leiderschap Businessprogramma komen wij 2x in de week bij u in het bedrijf voor een wekelijkse groepscoachingssessies en groepstrainingssessie.

MAXIMAL PERFORMANCE

TRAJECT

Het Maximal Performance Traject is het ultieme business Traject om het maximale potentieel aan te spreken van werknemers.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Het Maximal Performance Traject is voor zeer toegewijde zakenmensen,
managers, vertegenwoordigers directeuren wie momenteel
niet het maximale potentieel weten aan te spreken.

WAT DOEN WE IN HET PROGRAMMA?

In het Maximal Performance Traject gaan we in een groep van max. 12 werknemers 6 of 12 maanden aan de slag middels coaching & training op de 4 pijlers met creëren van een bijzonder krachtige fundament voor het realiseren van uitzonderlijke resultaten in zowel zakelijk als privé leven.

HOE ZAL HET PROGRAMMA ERUIT ZIEN?

Het Maximal Performance Traject is een op maat gemaakt traject welke bestaat uit o.a. groepscoachingssessies, groepstrainingen en individuele coaching voor uitzonderlijke resultaten in zakelijk & privé.

Wil u meer weten m.b.t. wat wij voor u als bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek zodat wij samen kunnen bekijken wat er nodig is om datgene wat u wenst te bereiken.
Maak uw keuze: