fbpx

Wil je afvallen zonder Fitness? Dat kan!

Wil je afvallen zonder Fitness? Dat kan ook!

Veel mensen hebben problemen met hun gewicht en willen graag afvallen.
Daarbij is er een grote groep mensen die graag willen afvallen maar die niet naar een sportschool willen of willen werken met een personal trainer en of dieet.

Afvallen kan tegenwoordig op talloze manieren. Zoek maar eens op google en je weet uit de hoeveelheid informatie niet meer wat je zou moeten kiezen.

Wij maken mensen bewust van; dat hetgeen wat ze kiezen iets moet zijn wat zij zichzelf voor de rest van hun leven zien blijven doen. Snel afvallen middels een dieet, sporten of krachttraining is natuurlijk hartstikke mooi, maar zo gauw je ermee stopt en niet je voeding aanpast of er goed op let, dan val je weer terug.

Zo zijn er ook veel mensen die wij effectief leren wandelen, zwemmen en of fietsen i.c.m. een goede ademhaling en realistische voedingsaanpassingen welke ook op lange termijn vol te houden zijn.

Wij richten ons voornamelijk met afvallen op:

  1. De persoon,
  2. Het gedrag,
  3. Levensstijl; voldoende eten, drinken, slapen, rusten, etc.,
  4. Stress!

Deze 4 punten zijn zeer belangrijk bij het afvallen waarbij de laatste “stress” vaak door mensen door de vingers gezien of vergeten.
Wanneer je stress hebt kun je doen wat je wilt, maar stress maakt bijna onmogelijk om af te vallen.

Afvallen is in de basis erg eenvoudig en is niets meer dan: “Meer energie verbruiken dan dat je binnen krijgt middels voeding”.
Afvallen in makkelijk want om af te vallen moet je bewuste keuzes maken en uitdagingen aangaan i.c.m. het stellen van de juiste prioriteiten.

Zelf door alleen al beter keuzes te maken kun je afvallen maar het nadeel hiervan is dat het lichaam alleen vet afvalt en geen betere vorm krijgt. Om een betere vorm te krijgen is fysieke inspanning en activiteit nodig. Het lichaam past zich namelijk aan naar de taken en activiteiten welke er verricht moeten worden.

Wil je graag hulp bij het overwinnen van de uitdagingen die je hebt en een manier vinden welke bij je past?

Neem dan contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *